Kirje Joulupukille

Hyvä Joulupukki,

Vaikka olen jo kolmekymppinen, aikuinen nainen, haluan kirjoittaa sinulle kirjeen. Uskoni sinuun on ehkä joskus horjunut elämäni varrella, mutta etenkin kuluneen vuoden jälkeen on hyvä istuttaa mieliimme toivoa ja taikaa näin joulun alla.

Minä olen kahden lapsen äiti, jolle lastentarvikkeet ja niiden hyödyntäminen ovat pysyvä osa arkea. Lasten varttuessa myös tarpeet muuttuvat, ja näin neljän vuoden äitiyskokemuksella olen kehittänyt vankan silmän eri tarvikkeiden vertailemiseen ja suorastaan eläimelliseen himoitsemiseen. Selailen nettikauppoja vesi kielellä, mutta valitettavasti perheemme varat eivät riitä jokaiseen mielitekooni. Päätin siis kirjoittaa sinulle lahjatoivelistan, kuten lapsena tein joka vuosi.

Viime aikoina sivuhistoriani on jälleen täyttynyt Aliica Kidsin sivumerkinnöistä, sillä se on oikea lastentarvikkeiden karkkikauppa. He ovat meidän Bibs-tuttikokoelmien vakituisia täyttäjiä ja sotkuisten ruokailuhetkien pelastajia. Meidän herkkääkin herkempi laminaattimme pelastui ikuiselta kärsimykseltä, kun Everleigh & Me -lattiasuojat saapuivat kaupan valikoimiin. Olemme yksi heidän ensimmäisistä asiakkaistaan, ja verkkokaupan tuotetarjonnan perusteella aiomme viihtyä asiakkaina vielä pitkään.

Mutta palatakseni siihen lahjatoivelistaan, meillä on palava tarve muutamalle hyödykkeelle. Tällä hetkellä listalleni on rustattu isolla ruokailutarvikkeita, sillä pillipulloa ja muita härpäkkeitä kammoava vauvamme juo mieluiten lasista. Silikonista valmistettuihin Mushien tai We Might Be Tinyn mukeihin voisi olla miellyttävämpää teroitella hampaita Ikean shottilasin sijaan, joten sellainen olisi mukava saada. Kylkeen voisi pakata myös Mushien herkullisen värisiä ruokailuvälineitä, jotta pääsemme harjoittelemaan niiden käyttöä lisää!

Olen myös harkinnut vakavasti Aykasan kokoontaitettavia säilytyskoreja, sillä lapsiperheessä leluja sen täytteeksi kyllä löytyisi. Ja vaikka ei löytyisikään, voisimme laittaa laatikot kasaan odottamaan myöhempää tarvetta. Lisäksi vauvauinneista haaveillessa tulee mieleen, kuinka meitä ilahduttaisi Lässigin musliinikylpytakki! Sen suojissa pieni uimarimme pysyisi mukavan lämpöisenä altaanreunalla vuoroa odottaessa sekä pukuhuoneen puolella.

Tiedän, että olen jo esittänyt useamman toiveen, enkä tiedä kehtaanko myöntää seuraavaa: haaveilen salaa useasta Aliica Kidsin verkkokaupan tuotteesta, joille meille ei olisi välttämättä yhtä palava tarve. Olen totaalisesti menettänyt sydämeni Nattiot-matoille ja Wigiwaman raheille. Nattiotin Bohemian Rainbow olisi ihana lisä lastenhuoneeseen ja pari suloisen väristä Wigiwaman rahia lapsille leikkien, pelien ja television katseluun ihastuttaisivat minua kovasti.

 

Tiedän, että lapsemme ovat jo lähettäneet toivekirjeet sinulle sinne Korvatunturille, mutta uskon, että he ihastuisivat ikihyviksi, jos voisit lisätä konttiisi vielä muutaman lelun Aliica Kidsin myös aikuisen esteettistä silmää hivelevästä valikoimasta. Mila-nukenvaunut olisivat kauniit, ajattomat ja kestävät valinnat vauvanukkeleikkeihin, sekä OOH NOO –lelukottikärryt olisivat meillä varma hitti. Kesää silmällä pitäen muutamat Scrunchin hiekkaleluherkut voisivat myös eksyä pakettiin, jos siitä ei kovin ole vaivaa sinulle! 

Kiitos siitä, mitä olet meidän eteen edeltävinä vuosina tehnyt. Tänä vuonna olot ovat poikkeukselliset, joten olet varmasti kohdannut ennennäkemättömiä haasteita, kuten me kaikki tavalliset tallaajatkin työ- ja perhe-elämän saralla. Ymmärrän, että tänä jouluna pidämme etäisyyttä kaikkien ihmisten turvallisuuden vuoksi, mutta uskallan silti toivoa, että ensi vuonna jo tavataan!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa lastentarvikehurahtanut äiti Pirkkalasta


Kirjoittaja on "jo" kolmekymppinen äiti, joka ihan oikeasti on meidän ihanihan ensimmäinen asiakas. Tilauksen numero oli 2, sillä verkkokaupan oma porukka tehtaili testitilauksen numerolla 1. On ilo huomata, että vaikka emme vielä vuottakaan ole olleet auki on joukkoomme liittynyt jo iso kasa kanta-asiakkaita! Olemme saaneet hurjan paljon palautetta tuotteista ja sivuistamme ja se auttaa meitä eteenpäin tällä matkalla, jonka tarkoitus on tulla Suomen parhaaksi lastentuotteiden verkkokaupaksi. Mikä tahansa palaute tai toive teillä saattaa meidän suuntaan olla niin antakaa kuulua! Olemme täällä teitä varten.

Haluatko sinäkin kirjoittaa meille artikkelin, mainoksen tai tuotearvostelun? Lähesty meitä rohkeasti ideasi kanssa!

Ihanaa joulua myös Aliica Kidsin tiimin puolesta toivottaa koko tiimin puolesta,


Jutta Helín
Yrittäjä

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.