Bibs tutti, Mocha, 6-18kk
Bibs tutti, Mocha, 6-18kk Bibs tutti, Mocha, 6-18kk

Bibs tutti, Mocha, 6-18kk

Bibs
product.remove_when_stockout
3,50 €

Bibs tutti on suosittu klassikko malli, jota on tuotettu jo lähes 50 vuoden ajan! Suunniteltu ja valmistettu Tanskassa.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Bibs tutti on suosittu klassikko malli jota on tuotettu jo lähes 50 vuoden ajan! Tutit on suunniteltu designin edelläkävijämaassa Tanskassa ja tutit myös valmistetaan siellä.

Värejä löytyy vaativampaankin makuun ja vuosittain julkaistaan uusia värejä, jotta vaativammatkin saavat ajan hermolla olevat kokonaisuudet luotua lapsilleen! Jos et löydä mieleistä väriä niin laita meille vinkki! Kasvatamme valikoimaa kysynnän mukaan!

Kirsikanmuotoinen (pyöreä) tuttiosa jäljittelee rinnanmuotoa ja tukee näin imemisrefleksiä. Bibs tutti valmistetaan luonnollisesta lateksista, 100% luonnonmateriaalista. Luonnollinen lateksi on samalla kestävä, samettisen pehmeä ja joustava.

Kokovaihtoehdot: vastasyntynyt 0-6 kuukautta ja 6-18 kuukautta

Materiaali: tuttiosan materiaali: 100% lateksi / luonnonkumi ja suojamateriaali: polypropyleeni (PP). BPA- ja PVC-vapaa.

Turvallisuus: täyttää eurooppalaisen standardin: EN 1400 + A1.

Pesuohje: Steriloi tuttia ennen ensimmäistä kertaa 5 minuutin ajan kiehuvassa vedessä. Sterilonnin jälkeen purista tutin sisään mennyt vesi tutin jäähdyttyä. Tee tämä toimenpide aina steriloinnin jälkeen. HUOM! luonnonkumi ei kestä mikrosterilointia. Älä myöskään keitä liian pitkään tai liian usein, sillä tämä saattaa haurastuttaa luonnonkumia.

Suositusten mukaan tutti tulisi vaihtaa uuteen 6-8 viikon välein. Vaihda tutti heti uuteen mikäli se vaurioituu.