Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen
Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen

Cotton & Sweet pellavamaski, vaaleanpunainen

Cotton & Sweets
product.remove_when_stockout
4,00 €
8,00 €

Cotton & sweetsin uudelleenkäytettävä kasvomaski, joka on valmistettu korkealaatuisista kankaista.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Cotton & sweetsin uudelleenkäytettävä kangasmaski, joka on valmistettu korkealaatuisista kankaista. 

Huomioithan että kankainen kasvomaski ei ole suoja koronavirusta vastaan, mutta saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön ja pienentää mahdollisuutta siihen, että oireettomat viruksen kantajat levittäisivät virusta. Kankainen maski ei ole sama asia kuin lääkinnällisten laitteiden asetuksen tarkoittama kirurginen suu-nenäsuojus tai henkilönsuojainasetuksen tarkoittama hengityksensuojain.

Kankaat, joista hengityssuojaimet ovat valmistettu, ovat OEKO-TEX-Standard 100 sertifioitu. Täten suojaimet ovat turvallista niin käyttäjälle, kuin myös luonnolle. 

Materiaalit: - Ulkokerros: 100% pellavaa (105g/m2) OEKO-TEX-Staandard 100. -
Sisäkerros (Suodatinkerros): fleece (30g/m2) OEKO-TEX-Standard 100. -
Kasvokerros: 100% puuvillaa (155g/m2) OEKO-TEX-Standard 100 ja Sanitized Silver antimicrobial finish* - jonka päätehtävä on eliminoida bakteerien muodostumista kankaalle käytön aikana ja jälkeen.
Pinnoite säilyy muutaman pesun verran * lisää Sanitized Silver Antimivrobial Finishistä sivulla www.sanitized.com/silver/ 

Valmistus Puolassa 

Hengityssuojaimet ovat hygieeniatuote, jolloin niillä ei ole palautusoikeutta. 

Käyttö ja hoito: Pese maski ennen käyttöönottoa. Pue puhdas maski aina puhtain käsin. Älä koskettele maskia käytön aikana. Ethän riisu maskia pois tai kaulalle käytön aikana. Maski tulee riisua koskien vain sen kiinnitysnauhoihin ja se on laitettava suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet myös riisumisen jälkeen. 

Pese maski joka käytön jälkeen pesukoneessa 60 asteessa tai keitä kattilassa runsaassa, kiehuvassa vedessä hitaasti sekoittaen viisi minuuttia. Ei rumpukuivausta. kahden pisteen silitys tarvittaessa.