dëna Rainbow, pastel
dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel dëna Rainbow, pastel

dëna Rainbow, pastel

Dëna
20,00 €

Silikoninen sateenkaarilelu, joka koostuu kuudesta erillisestä osasta. Tämä lelu on pehmeä ja kestävä! Lelua voi vaikka vähän maistaa, eikä haittaa synny.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Espanjalainen dëna valmistaa leluja silikonista. Tässä on kuusiosainen setti - sateenkaari pastelliväerin kirjossa. Sateenkaarta kutsutaan lelualalla "avoimeksi leluksi". Avoimet lelut ovat leluja, joissa lapsen on itse luotava tarina leluun ja sen ympärille. Tällä tavalla lelut vahvistavat lapsen mielikuvitusta ja luovuutta. 

Sateenkaari sopii lapselle 10 kuukauden iästä alkaen, mutta se toimii hyvin koko lapsuuden ja on helppo ottaa mukaan leikkiin kuin leikkiin. Lisäksi se on niin kaunis, että sitä on mukava pitää esilla. Ajaa myös purulelun virkaa moitteetta!

Kaikki dënan lelut kestävät astianpesukoneen, mikroaaltouunin ja tavallisen uunin - jopa 230 astetta. Eli voit pestä ja desinfioida lelut astianpesukoneessa ja käyttää niitä vaikka leivontaan! Kätevää, eikö? Ne voi myös pistää pakastimeen - miinus 50 asteeseen. 

Sarjan muilla leluilla voit täydentää kokonaisuutta!

Valmistettu 100% korkealaatuisesta silikonista