dëna talot ja figuurit, pastel
dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel dëna talot ja figuurit, pastel

dëna talot ja figuurit, pastel

Dëna
product.remove_when_stockout
38,00 €

Silikoninen lelu, joka koostuu kahdestatoista erillisestä osasta. Tämä lelu on pehmeä ja kestävä, sitä voi vaikka vähän maistaa, eikä haittaa synny.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Espanjalainen dëna valmistaa leluja silikonista. Tässä on 12-osainen setti - taloja ja figuureita pastellivärien kirjossa. Tätä lelua kutsutaan lelualalla "avoimeksi leluksi". Avoimet lelut ovat leluja, joissa lapsen on itse luotava tarina leluun ja sen ympärille. Tällä tavalla lelut vahvistavat lapsen mielikuvitusta ja luovuutta. 

Talot ja figuurit sopivat lapselle 10 kuukauden iästä alkaen, mutta ne toimivat hyvin koko lapsuuden ja on helppo ottaa mukaan leikkiin kuin leikkiin. Lisäksi ne ovat niin kauniita, että niitä on mukava pitää esilla. Ajaa myös purulelun virkaa moitteetta!

Kaikki dënan lelut kestävät astianpesukoneen, mikroaaltouunin ja tavallisen uunin - jopa 230 astetta. Eli voit pestä ja desinfioida lelut astianpesukoneessa ja käyttää niitä vaikka leivontaan! Kätevää, eikö? Ne voi myös pistää pakastimeen - miinus 50 asteeseen. 

Sarjan muilla leluilla voit täydentää kokonaisuutta!

Valmistettu 100% korkealaatuisesta silikonista