Flexa Freja sänky, Valkoinen
Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen Flexa Freja sänky, Valkoinen

Flexa Freja sänky, Valkoinen

Flexa
919,00 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 21 - 28 työpäivää

FREJA-sänky yhdistää nykyaikaisen tanskalaisen muotoilun toimivuuteen tarjoamalla integroitua säilytystilaa sängyn alla - 4 tilavan laatikon ja keskellä olevan avoimen hyllyn muodossa. Lasten kirjat, lelut, liinavaatteet ja vaatteet voidaan helposti säilyttää kuluttamatta ylimääräistä tilaa!
Pienet tikkaat keskellä sänkyä ovat turvalliset kiivetä ylös ja alas. Suojakaide, jota ei voida irrottaa, takaa lapselle turvalliset unet yöllä. Sänky on valmistettu männystä ja MDF: stä, ja sitä on saatavana kahtena eri värisenä, sinertävänä ja valkoisena - ja siinä on kauniit yksityiskohdat ja messinki nupit laatikoissa.
Sänky on korkeampi kuin normaali yhdenhengen vuode, mutta matalampi kuin parvisänky, joten se on täydellinen pienelle aktiiviselle lapselle.

Suositeltu ikä: 3 vuoden iästä alkaen.

KORKEUS: 94,90 cm
PITUUS: 206,90 cm
Leveys: 101,70 cm

Patjan koko on 90x200cm. Mikäli haluat myös originaalin FLEXA patjan niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

VÄRI: valkoinen
HOITO-OHJEET: Pese kostealla liinalla
MATERIAALIT: Messinki / MDF / Mänty