FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä
FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä

FLEXA Popsicle mid-high parvisänky, useita värejä

Flexa
939,00 €

Tilaustuote, toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 21 - 28 työpäivää

POPSICLE -keskikorkea parvisänky on täydellinen ratkaisu lapsille, jotka tarvitsevat tilaa tai säilytystä sängyn alla. POPSICLE -kokoelman on suunnitellut tanskalainen huonekalusuunnittelija Herman Studio.
Sänky kannustaa myös viihtyisään aikaan sängyn alla. Keskikorkea sänky on modulaarinen ja se voidaan vaihtaa yhden hengen vuoteeksi tai korkeaksi sängyksi vaihtamalla jalat ja tikkaat. Vuoteessa on tikkaat, joissa on liukuesteet ja integroidut kahvat. Tikkaat voidaan sijoittaa sängyn molemmille puolille.
Sängynrunko on valmistettu tammi- ja tammiviilusta ja siinä on pyöreät ja pehmeät reunat. Suositeltu ikä: 6-vuotiaasta.

Valitse mieleisesi väri ja tikkaat valikoista. Säleikkö sisältyy hintaan, muita lisävarusteita kuten säilyttimiä ja patjoja voit tiedustella asiakapalvelustamme. Tuotepakkauksen sisältö vastaa ensimmäistä kuvaa poislukien patja! Petivaatteet, hyllyt ja laatikot eivät kuulu kauppaan.

KORKEUS: 120,50 cm
PITUUS: 204,20 cm
LEVEYS: 108,00 cm
PATJAKOKO: 90x200 cm

TYYPPI: parvisänky

VÄRI: Tammi / kirsikka, tammi / mustikka, tammi / kiivi

Hoito-ohjeet: Pese kostealla liinalla

MATERIAALIT: massiivikoivua / massiivitammea

Valmistettu Euroopassa

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet
-15%
FLEXA Toys Keittiö
148,75 € 175,00 €
-15%
FLEXA Toys Työkalupöytä
148,75 € 175,00 €
-15%
FLEXA Toys Kauppa
148,75 € 175,00 €