FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä
FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä

FLEXA Popsicle Sänky, useita värejä

Flexa
549,00 €

Tilaustuote, toimitusaika noin 4 viikkoa tilauksesta

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 21 - 28 työpäivää

POPSICLE-sänky, jossa on matalat päädyt ja ajaton muotoilu: sänky yksinkertaisimmassa muodossaan. POPSICLE-kokoelman on suunnitellut tanskalainen huonekalusuunnittelija Herman Studio.
Ja lisää turvakaide (lisävaruste) varmistaaksesi, että lapsesi pysyy sängyssä. Tai käytä sänkyä teinin huoneessa ja luo sinne mukava ilmapiiri. Yhdistä yhden hengen vuode korkeaan vuoteeseen saadaksesi juna- tai kulmasänky ratkaisun. Sängyssä on pyöreät ja pehmeät reunat. Sänky on valmistettu tammiviilusta ja massiivikoivusta. Suositeltu ikä: 3 vuoden iästä alkaen.

Valitse mieleisesi väri valikosta. Säleikkö sisältyy hintaan, muita lisävarusteita kuten säilyttimiä ja patjoja voit tiedustella asiakapalvelustamme. Tuotepakkauksen sisältö vastaa ensimmäistä kuvaa, poislukien patjat! Petivaatteet, hyllyt ja laatikot eivät kuulu kauppaan.


KORKEUS: 53,50cm
PITUUS: 204,20 cm
LEVEYS: 102 cm
PATJAKOKO: 90x200 cm

TYYPPI: Yhden hengen sänky

VÄRI: Tammi / kirsikka, tammi / mustikka, tammi / kiivi

Hoito-ohjeet: Pese kostealla liinalla

MATERIAALIT: massiivikoivua / massiivitammea

Valmistettu Euroopassa