FLEXA Toys Keittiö
FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö FLEXA Toys Keittiö

FLEXA Toys Keittiö

Flexa
175,00 €

Tämän tuotteen saat Suomesta vain meiltä! Kaunis leikkikeittiö kutsuu lapsen kehittäviin roolileikkeihin

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 21 - 28 työpäivää

Amalie Skov Rahbækin suunnittelema keittiö on täydellinen leikkikeittiö pienille kokkeille ja leipureille, jotka ovat valmiita kokeilemaan uusia aterioita ystäville ja perheelle. Keittiössä on 4 keittolevyä, käännettävät nupit, ikkuna-uuni, vesihana ja pesuallas sekä keittiön kaappi verholla.
Keittiö värissä dark rose on valmistettu korkealaatuisesta koivupuusta, vanerista ja MDF: stä, 100% puuvillasta (verho), jauhemaalatulla teräsaltaalla ja muovisella uuni-ikkunalla. Trendikäs väri ja pyöristetty muotoilu takaavat, että tuote näyttää hyvältä kaikissa talon huoneissa.
Keittiö on täydellinen lahja kannustamaan kehittäviin roolipeleihin, jotka auttaa lapsia kehittämään sosiaalisia taitojaan. Lisää hauskuutta Pot & Pan sarjalla, pöytäastioilla ja kokin puvulla The TOY Collection by FLEXA: lta. Keittiöt sopivat kaikkien FLEXA-midsleepereiden alle. 

Suositusikä: alkaen 3v.

Koko:
Syvyys 35,50cm
Korkeus 74,30cm
Leveys 60cm

Väri: Dark Rose, puu

Hoito: Puhdista kostealla liinalla