Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink
Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink

Lässig harsopaketti, Garden Explorer pink

Lässig
27,00 €

Lässigin Garden Explorer -kokoelman harso-kangas on esipesty, hengittävä, helppohoitoinen, ihoystävällinen ja testattu haitallisten aineiden varalta.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Lässiginin monikäyttöinen, 80 x 80 cm kestävällä tavalla valmistettu musliiniharso on 30% puuvillaa ja 70% hengittävää ja helppohoitoista viskoosia, joka on valmistettu bambukuidusta - nopeasti kasvavasta, uusiutuvasta raaka-aineesta. Se on hengittävä, helppohoitoinen ja sitä voidaan käyttää niin kapalointiin kuin vaunujen suojaksikin.

Kankaissa on ystävällisiä, iloisia kuvioita ja niitä on saatavana edullisiesti kolmen kappaleen pakkauksena eri väreissä ja malleissa. Nämä harsot ovat erityisen pehmeitä ja muuttuvat vielä pehmeämmiksi jokaisen pesun jälkeen. Lisäksi bambu on erittäin ihoystävällinen materiaali, joka kerätään luonnonvaroja säästävällä tavalla.

Kangas on konepestävä 40 ° C: ssa ja se on erityisen pehmeä vauvan iholle. Yksinkertaisesti kestävä ja monipuolinen tuote vauvoille syntymästä alkaen.

Suunniteltu Saksassa ja valmistettu Pakistanissa.

product features

Väri:Vaaleanpunainen
Hoito-ohjeetKonepesu 40 asteessa ja rumpukuivaus
Tuote:Musliiniharso
Materiaali:30% puuvilla 70% bambukuitua
Kuvio:Monikuivoinen
Mallisto:Garden Explorer
Pituus:80cm
Leveys:80cm
Paksuus:0,2cm
Paino:10g


Yhteensopivat tuotteet