Vuodekatossetti, mint
Vuodekatossetti, mint Vuodekatossetti, mint Vuodekatossetti, mint Vuodekatossetti, mint

Vuodekatossetti, mint

My Sweet Baby
119,00 €

Setti sisältää kuvan mukaisesti vuodekatoksen, leikkimaton ja kaksi koristetyynyä. Kaunis elementti lastenhuoneeseen!

Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 14 - 21 työpäivää

Setti sisältää vuodekatoksen, leikkimaton ja kaksi koristetyynyä

Kaunis elementti lastenhuoneeseen. Katosta voidaan käyttää vauvansängyn koristeena, tai sillä voidaan luoda upea, yksityinen leikkipaikka. Sängyn päälle sijoitettu katos suojaa liialliselta valolta ja melulta, mikä luo viihtyisän ja turvallisen paikan lepohetkeä varten. Katos voidaan helposti kiinnittää kattoon. 260 cm: n pituus takaa sen, että katoksen helmat ulottuvat lattiaan saakka. Tämä luo täydellisen piilo- ja leikkipaikan vanhemmille lapsille. 

Katos on valmistettu puuvillakankaasta. Sivuilla on käytännölliset nauhat katoksen sitomiseksi ja kauniin teltan luomiseksi. Yhdessä pehmeän ja mukavan leikkimaton kanssa siitä tulee täydellinen paikka hauskanpitoon. Matolla on pehmeä täyte, joka tarjoaa vastuksen kylmille ja koville lattioille. 

Leikkimaton pohja on valmistettu modernista, antiallergisesta ja liukumattomasta materiaalista. Pohja voidaan poistaa ja päällinen voidaan pestä koneessa ohjeen mukaan.

Mukana kaksi koristetyynyä.

Tuotteet on valmistettu OEKO-TEX® standardin mukaisesta puuvillasta (100%) ja ne ovat turvallisia lapsille. Pestävissä hienopesuohjelmalla 30 asteessa.

Tyynyt: 40 x 40cm, leikkimatto: 100cm, katos: 260 x 52cm