We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky
We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky

We Might Be Tiny kestopillit 5kpl, sun & sky

We Might Be Tiny
17,00 €

We Might Be Tiny kestopillit ovat ympäristöystävällinen ratkaisu! Lapset rakastavat näitä värikkäitä ja käytännöllisiä silikonipillejä

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Lähes kaikilla lapsilla taitaa olla pakkomielle pilleihin. Juomat maistuvat kahdesti maukkaammilta, jos ne imetään tämän maagisen imulaitteen läpi. We might be tiny kestopillit ovat ympäristöystävällinen ratkaisu!

Valmistettu myrkyttömästä elintarvikelaatuisesta silikonista, pillit ovat erittäin kestäviä ja ovat perheenne juomakavereina vuosia.

Pillit ovat taivaanlahja perheen pienimpien pirtelölle tai vaikka äidin jääkahville ja ne ovat riittävän leveitä satunnaisen isin mangosmoothiesta löytyneen hedelmäpalan kuljettamiseen. Viistokärki sopii täydellisesti viimeisenkin pisaran metsästämiseen kupin pohjalta.

Pillit ovat joustavia ja kestäviä! Niitä voi taivutella tarpeen ja mielen mukaan.

  • BPA-FREE: Elintarvikekelpoista, testattu silikonia
  • SOPHISTICATED DESIGN: sopii niin lapsille kuin aikuisillekin
  • FLEXIBLE & SOFT: ei vahingoita hampaita
  • EASY TO CLEAN: Puhdistuharja tulee pakkauksen mukana